Advokatbistand på landsbasis

Hvilken vei skal du gå for å finne den rette advokaten? Skal du velge han som sitter på hjørnet borti gata eller en ekspert fra et annet sted? Det kommer alt an på saken og dine behov vil vi si. På advokatveiledning.no har vi laget et tilbud til alle som trenger advokat, uavhengig av bosted. Vi kan ikke gi deg en til en kontakt på et møterom, nødvendigvis, men i 2017 foregår det meste av kommunikasjon uansett på e-post og telefon. I de fleste sakstypene er dette tilstrekkelig.

Gjennom å lese våre artikler på advokatveiledning.no ser du hva vi kan tilby av spesialsiert kompetanse innenfor utvalgte områder. Infosiden drives av Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS, og artiklene er skrevet av ansatte i dette advokatfirmaet. Vi har til enhver tid både kompetansen og kapasiteten som skal til for å behandle din sak. Ja, så skal det nevnes at advokatveiledning.no ikke kan hjelpe til med ALT. Trenger du for eksempel en ekspert på skatt, mva, aksjeoverdragelse anbefaler vi deg å lete videre.

Trenger du veiledning på et av de utvalgte områder vi arbeider med er vi bare et tastetrykk unna - vi tilbyr tips, råd, veiledning og advokatbistand på landsbasis.

blog