Advokatveiledning.no er en tjeneste mange setter pris på. Gjennom våre artikler har mange fått løst sin sak, noen kom videre når de sto fast, andre skjønte kanskje at de burde la saken ligge. En rekke personer har også blitt våre klienter, noe vi er svært glade for.

Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS har ansvaret for siden. Selskapet er etablert i Akershus med kontor i Drøbak, og i Oslo med lokale i Arbins gate 4. Vi holdt tidligere til ved rådhuset.

Våre lokaler i Oslo

Lokalene er lyse og flotte, hvilket innbyr til en hyggelig og god atmosfære uansett hvordan sak du måtte ha. Vi veileder folk i retning på de fleste sakstyper. advokatveiledning.no er først og fremst et gratis infotilbud på nett, men for de som ønsker spesilisert bistand og eventuelt møte med advokat tilbyr vi det i Oslo og Drøbak. Advokatene i Austin Lyngmyr er spesialisert innenfor respektive sakstyper og rettsområder.

Advokatveiledning på nett til folk flest

advokatveiledning.no vil jevnlig bli oppdatert og utvidet. Vi har som mål å gi folk flest en nettside hvor man kan få hint, tips og veiledning i sin sak. Vi ønsker også å kunne være et solid alternativ for dem som velger å bruke advokat i sin sak. Skulle du ha behov for veiledning i en konkret sak tilbyr vi også en gratis førstevurdering for å se om saken kan være noe å gå videre med. Dette er nesten aldri enkelt å gi et eksakt svar på, men kanskje kan vi gi deg et innspill i vurderingen av hva du vil gjøre videre med din sak.

Advokatbistand over hele landet

Selv om vi er Oslo – basert tilbyr vi advokatbistand på landsbasis. De fleste saker i dag kan håndteres via nettet. Vi hører gjerne fra deg hvid du trenger veiledning i din sak. Det er bare hyggelig å bli kontaktet!

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første hendvendelse er gratis.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.