I vårt samfunn har det blitt stadig vanligere med spesialisering. Det er ikke så lett å være god på alt. Slik er det innen jussen og bolisaker også. Superadvokaten finnes ikke. Det har vi tatt konsekvensen av. Trenger du en spesialist på boligsaker?

Hva mener vi med spesialist på boligsaker?

Innen boligretten, og da særlig avhendingssaker, kan vi si at det nærmest er et eget system. Kjøper er som regel representert av en advokat, mens selger er representert av advokaten til eierskifteforsikringsselskap. Dette er i stor grad advokater som kun jobber med boligsaker, hvilket innebærer økt mulighet for god kompetanse.

På kjøpersiden er det mer tradisjon, fortsatt, for å bruke advokaten «på hjørnet». Det kan gå helt fint. Advokaten på hjørnet kan også være en god advokat i din boligsak. Advokatveiledning tilbyr imidlertid boligadvokater som har solig kompetanse og erfaring med boligsaker. Dette er nyttig, blant annet, fordi de er vant til å håndtere motpartens eierskifteadvokater.

Er det dyrt å bruke spesialist i boligsaker?

Det er mange flinke boligadvokater der ute, og prisen for en del av dem er på over kr 3000.

Advokatene tilknyttet advokatveiledning.no og Austin Lyngmyr advokatfirma tilbyr for det første en gratis førstevurdering, for å se om du kan ha en sak å gå videre med. En advokat med et trent øye vil kunne avdekke om saken er noe å gå videre med, før utgifter pådras. En gratis førstevurdering er helt uforpliktende. Det er opp til deg om du vil la saken ligge eller å gå videre med hjelp av våre advokater. Fyll gjerne ut skjema nedenfor dersom du ønsker å bli kontaktet av en spesialist i boligsaker.

80% dekning på advokatutgifter på forsikringen

Etter en egenandel på kr 3000 – 4000, er det 80% dekning av utgifter til advokat inntil kr 100 000 dersom du har forsikring og selger har avslått ditt krav. Vi ordner med få innvilget rettshjelpsdekning for deg.

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første hendvendelse er gratis.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.