TRENGER DU ADVOKAT? VI HJELPER DEG


* GRATIS FØRSTEVURDERING AV DIN SAK*

*VI SJEKKER OM DINE ADVOKATUTGIFTER DEKKES AV FRI RETTSHJELP ELLER DIN FORSIKRING*

* VI HAR STRENG TAUSHETSPLIKT *

*VI TAR IMOT HENVENDELSER PÅ FACEBOOK*

*facebook - kampanje: send oss henvendelse på FB. Svar innen maks 3 timer mellom kl 08-24*Har du kjøpt "katta i sekken" og lurer på om du kan heve kjøpet? Eller, har du fått oppsigelse fra arbeidsgiver, men føler oppsigelsen er urimelig og usaklig? Dette vil typisk være saker hvor vi tilbyr en gratis førstevurdering for å se om du har en sak å gå videre med. I de fleste saker har du dekning av dine advokatutgifter via fri rettshjelp eller gjennom en av dine forsikringer.

Advokaveildning og advokathjelp trenger derfor ikke å være så dyrt som mange tror. Hvorfor skal du slite med en sak helt alene dersom du kan ha krav på rimelig advokatbistand? Det er som oftest slik at fagfolk gjør en bedre jobb enn den som er ufaglært.

Overfor har vi satt opp en del type saker vi jobber spesielt mye med, men vi dekker de fleste områder. Gjennom samarbeid med flere advokater tilbyr advokatveiledning.no i stor grad advokater til enhver sakstype.

Trenger du advokat? Ikke nøl med å ta kontakt. Det er bare hyggelig å bli kontaktet. Kontakt oss gjerne via facebook eller send oss en melding via vårt kontaktskjema.