Trenger advokat

Mange går gjennom en langt liv uten å havne i en tvist, mens andre til stadighet trenger advokat. Det kan være mange årsaker til at man trenger advokat. Kanskje er det for vanskelig å føre saken selv, eller så strekker ikke tiden til. Ved bruk av advokat får man riktig distanse til egen sak og det er tross alt advokaten som er fagmannen. Vi som er tilknyttet advokatveiledning.no har gjort det enklere å finne riktig advokat til din sak. Det har vi gjort ved å lage en rekke informative artikler skrevet av våre advokater. På denne måten får du noen gratis tips og en opplysning om hvilke sakstyper vi jobber med og hva vi igjen kan bistå med.
Et godt alternativ når du trenger advokat

Dersom du har behov for advokatbistand, kan det være smart å velge en advokat som har erfaring innen samme sakstype som din sak gjelder. Advokatveiledning har tatt dette på alvor og tilbyr derfor advokattjenester innenfor bestemte sakstyper. Samtidig gjør vårt samarbeid det mulig å tilby advokattjenester på et meget bredt spekter av sakstyper. Velger du advokatveiledning når du trenger advokat, vil du være sikret god profesjonell faglilg veiledning og bistand.

Har du en sak?

Hvor vidt du har en sak å gå videre med tar advokaten stilling til i innledningsfasen. På dette stadiet vil man ta en førstevurdering, og dette koster deg ikke noe. Det er ingen fullgod juridisk vurdering av saken, men man kan ta stilling til sakens mer åpenbare sider. I en rettslig tvist er det ikke mulig å forskuddtere utfallet. Det postive gjennom tjenesten til advokatveiledning er at denne førstevurderingen ikke koster deg noe.


Trenger advokat, men det er for dyrt?

Advokatveiledning jobber i stor grad med saker som dekkes av forsikringen din. Dette kalles rettshjelpsdekning. Vi jobber dessuten med en del saksområder som er dekket via andre ordningen, f.eks innenfor arbeidsretten og skolejuss. Vi sjekker for deg om du kan ha krav på dekning av advokatutgiftene. I noen tilfeller må du betale en egenandel, men denne er beskjeden sammenlignet med totalbeløpet.

Usikker på om du trenger advokat?

Er du usikker på om du trenger advokat, kan vi ta en uforpliktende vurdering for deg. I en del tilfeller vil du rent økonomisk være beste tjent med å føre saken selv. Det koster deg uansett ikke noe å rette en henvendelse til oss. Det er bare hyggelig å bli kontaktet. I en hektisk hverdag foretrekker vi skriftlige henvendelser. Bruk derfor vårt kontaktskjema. Husk: vi har taushetsplikt. Skulle du likevel ønske å ringe oss kan du gå inn via kontakt oss.