Våre bobiladvokater blir ofte kontaktet av bobilkjøpere og selgere som trenger hjelp. I noen tilfeller løser man saken enkelt selv, mens andre ganger kan det lønne seg å få bistand. Advokat i bobilsak er dekket over bilforsikringen.

Advokat i bobilsak? Det kan være nødvendig.

Advokat bobil – utgangspunktet

Har du kjøpt bobil med feil må du reklamere så snart som mulig. I veldig mange tilfeller vil en slik reklamasjon være starten på løsning av saken. Dessverre er det likevel ikke alltid slik.

Hvis reklamasjonen ikke fører frem kan du velge å gå til forliksrådet eller Forbrukerrådet. I disse instansene er det imidlertid ingen rådgivere som gir deg de beste rådene. Forliksrådet utøver ikke hjelp overhodet, mens Forbrukerrådets ansatte megler og skal være nøytrale.

Advokat bobil – når?

Når kan du ha nytte av advokat i bobilsak? I det du oppdager at det er en uenighet og denne uenigheten har en større økonomisk betydning, bør man vurdere å engasjere en advokat. Fra dette tidspunktet har du dekning av utgifter til advokat over din forsikring.

Advokat bobil – vår kompetanse

På vår nettside advokatveiledning.no tilbyr vi mange hint og tips som gjør at du kan løse saken selv. Alle artiklene er imidlertid skrevet av advokater som jobber med tilsvarende saker til daglig. Om du trenger hjelp av en advokat i bobilsak vil således en av våre eksperter kunne opptre som din prosessfullmektig i saken. Ta kontakt med oss for nærmere avtale om bistand. Husk at vi også tilbyr en gratis førstevurdering, så finner du om du kan ha en sak å gå videre med.

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.