Solgt bil - kjøper klager

Vi bistår både kjøper og selgersiden. Flere av våre advokater kan derfor hjelpe degsom fortvilt har solgt en bil du trodde var i god stand. De fleste av oss ønsker å gjøre handler på en ryddig og grei måte. Det gjelder også de som skal selge bil. Du har solgt bilen i god tro, men etter noe tid kommer problemene. Flere som har solgt bil opplever at kjøper klager. Hva skal du gjøre, hvilke rettigheter har du og er det noe poeng i å kontakte advokat? I denne artikkelen skal vi gi veiledning til deg som har solgt bil og opplevd at kjøper klager. Som selger har du krav på dekning av advokatutgifter dersom du kommer i tvist med kjøper. Dette er et mange som ikke er klar over.

Solgt bil og kjøper reklamerer


Etter salget går det som regel fint. Men, noen opplever at kjøper tar kontakt og reklamerer. I noen tilfeller kan det være på sin plass, i andre tilfeller bommer kjøper og fremsetter uholdbare krav. Dersom du vet med deg selv at kjøper har rett, er det ikke så mye å lure på. Da får du fikset bilen eller velge å ta den tilbake. Hvis historien er en annen skal du imidlertid ikke nødvendigvis gi deg. Husk, når kjøper klager har du en rett til å fikse bilen. Du må ikke godta heving nødvendigvis.

Solgt bil og kjøper krever heving - hva gjør jeg?


Dersom kjøper krever heving, og du mener eller føler det er et helt urimelig krav, kan det lønne seg å kontakte advokat. Ved heving er det mange penger på spill og det kan være smart å gjøre det som er nødvendig for å unngå å tråkke feil. Flere av våre advokater jobber med denne type saker hver dag, og det sier seg da selv at vi ofte kan håndtere disse sakene til det beste for klienten. Er du sikker i din sak, er det ingen grunn til å bruke penger på advokat så klart. Dersom tvilen imidlertid er tilstede bør du kanskje investere noen kroner i en advokat som kan bilsaker. Det koster deg ikke mer enn egenandelen på forsikringen. Og da tenker vi på den forsikringen du HADDE, da bilen ble solgt. Så lenge du hadde forsikring på bilen på salgstidspunktet vil du få dekket advokatutgiftene ved tvist om heving.

Solgt bil og trenger advokat


Ta gjerne kontakt med oss, så gir vi deg en utforpliktende førstevurdering. Vi gir en gratis førstevurdering i saken om heving av bilkjøpet, både på kjøper - og selgersiden. Vi kan derfor meget god kjennskap til denne type saker. Send oss en melding via vårt kontaktskjema. Det er bare hyggelig å bli kontaktet.