TRENGER DU BOLIGADVOKAT? VI BISTÅR


*ADVOKAT BOLIG - RASK TILBAKEMELDING*


*GRATIS FØRSTEVURDERING*


*FÅ SVAR FRA SPESIALISERTE BOLIGADVOKATER*


*FORSIKRINGEN DEKKER ADVOKATUTGIFTENE*


Boligadvokater - fast eiendom

Fagansvarlig advokat Thor Gunnar Austin - epost: austin@advokatveiledning.no tlf 924 38 158

I kolonnen til venstre vil du finne artikler som gir veiledning innenfor temaet bolig - saker. Disse er skrevet av advokater som jobber med boligjuss i det daglige. Vi har flere boligadvokater. Om det gjelder nabogrenser, mangel ved bolig generelt, feil ved bad - tak osv, spiller ingen rolle. Gjennom advokatveiledning.no vil du kunne få bistand av advokater som kan mye om denne type rettslig problemstillinger. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende vurdering. Vi sjekker om du har en sak å gå videre med. I denne type saker har du ofte krav på dekning av advokatutgiftene. Du betaler kun en egenandel. Boligadvokat trenger derfor ikke være dyrt. Velg en boligadvokat med riktig kompetanse.

I mange saker vil man oppleve at eierskifteselskapet avviser ethvert krav i saken. Dette trenger ikke å bety at en ikke har en sak. I alle tilfeller har du ingenting å tape på å la oss ta en gratis førstevurdering. Send oss derfor gjerne en melding med en kort beskrivelse av din sak og hva avslaget gå ut på, så ser vi om det er mulig å hjelpe deg.

Ta kontakt via vårt kontaktskjema nedenfor eller gå hit. Foretrekker du telefon? Send oss ditt telefonnummer. Du blir kontaktet av en boligadvokat for en gratis og uforpliktende førstevurdering.

Her finner du noen av våre artikler knyttet til : advokat bolig og eiendom:


Dom fra tingretten

NCL/Protector - avslag fra eierskifteforsikringen

Mangel ved bolig

Eierskifteselskapet avviser at jeg har en sak - hva gjør jeg?

Problemer med badet

Taket lekker

Lekkasje og fukt på badet

Naboen har felt trær på min boligtomt - spørsmål om erstatning

Gratis advokathjelp bolig