Advokat ved boligtvist

Vurderer du advokat ved boligtvist? Det kan være vel anvendte penger. Boligtvister kommer ofte i kjølevannet av kjøp og salg av brukt bolig, eller etter oppføring av ny bolig. Tvist vil si at det foreligger uenighet mellom partene. Man står overfor en konflikt. Hvorfor skal du velge advokat ved boligtvist?

Advokat ved boligtvist - hvorfor?


Mange som reklamerer på boligkjøp opplever å kjempe mot et eierskfiteforsikringsselskap. Ofte får man avslag fra eierskifte, selv om du mener saken er god og kanskje til og med åpenbar. Eierskifteforsikringsselskapet har en profittinnstilling og de taper naturligvis penger på enhver utbetaling de må foreta. Det er derfor naturlig at det forekommer en streng vurdering før utbetaling finner sted. Mange av de som reklamerer til eieskifteselskapet gir seg. De tror ikke de har en sak, de orker ikke gå videre. Det er ubehagelig, tidkrevende og så videre. Mange er dessverre ikke klar over at man i en boligtvist har krav på advokatbistand dekket av forsikringen. I tillegg tenker mange at den lokale advokaten ikke kan boligrett, og det er så mye styr å bruke advokat fra Østlandet. Noe av det viktigeste i denne typer saker er å bruke en advoakt som kan faget sitt og som kan boligtvister. Alle våre advokter har efaring med boligsaker og du er derfor veldkommen til å ta kontakt med oss om du trenger en boligadvokat. Du har veldig lite å tape på å ta kontakt med en boligadvokat. Du står kanskje med en regning på flere hundretusen, og da er noen få tusenlapper i egenandel til advokatbistand risikoen verdt.

Velger du å bruke advokat ved boligtvist vil du oppleve at det vil være mulig å få en skikkelig gjennomgang og vurdering av din sak. Videre vil advokaten legge opp løpet for å ivareta dine interesser i størst mulig grad. En sak som enkelt avvises av eierskifteselskapet kan ved bruk av advokat ta en helt annen retning og medføre et meget godt resultat. Advokatene i Advokatveiledning har en rekke ganger opplevd at man har gått fra kr 0 - til prisavslag i størrelsesorden kr 50 000 - 2 000 000.

Hvordan engasjere advokat ved boligtvist?


Send oss gjerne en melding hvor du gir en kort og konsis beskrivelse av din sak. Vi vil fort se om du potensielt kan ha en sak eller om det er "kjørt". Mellom disse ytterpunktene kreves det naturlvis en nærmere vurdering, men vi sørger for at du har en viss peiling før du engasjerer advokat ved boligtvist.

På hvilken måte dekkes advokat ved boligtvist?


Dersom du har innboforsikring/husforsikring, vil du får dekning av advokat ved boligtvist. Dette kalles rettshjelpsdekning. Du må betale kr 2000 - 4000 i grunnegenandel. Deretter dekker forsikringen 80% av det overskytende inntil kr 100 000. Vi hjelper deg å få igang forsikring.

Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema - så skal vi sørge for at du får optimal bistand i din boligsak!