Forekomsten av jus i idrettens verden blir bare større og større, og idrettsjus har blitt et eget rettsområde. En negativ utvikling vil sikkert noen si.

Fotografi av to menn i dress som tar hverandre i hendene

Det er imidlertid liten tvil om at spesialisert juridisk bistand vil være hensiktsmessig for mange når man støter på ulike idrettsrelaterte problemstillinger. Advokatveiledning.no har tilknyttet seg advokater med særlig kompetanse på idrettsjus, blant annet med erfaring fra juridisk avdeling i Norges Fotballforbund.

Spesialiserte advokater med kunnskap om idrettjus

Advokatveiledning.no kan tilby bistand fra spesialiserte advokater ved både inngåelse og avvikling av spillerkontrakter, samt kontraktsforhandlinger, spilleroverganger og sponsoravtaler. Fellesnevneren for alle disse typer saker er at det er nødvendig med kunnskap om idrettens regelverk og idrettsjus generelt. Idretten må selvfølgelig forholde seg til norsk lov, men mye reguleres også av egne regelverk, komiteer og utvalg. Mange tvister løses i voldgift.

Kontakt oss for en uforpliktende førstevurdering

Ved å sende inn en henvendelse i kontaktskjemaet under kan du få en gratis og uforpliktende vurdering av din sak. Det gjør det lettere for deg å ta en avgjørelse på hva du vil gjøre videre. Idrettsjus er et rettsområde som krever at advokaten din har spesifikk innsikt i dette området. Ta kontakt i dag og få svar innen kort tid.

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første hendvendelse er gratis.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.