Våre kompetanseområder

Noen typiske saker og temaer vi jobber med er listet opp nedenfor. Trykk på teksten for å finne artikler som er relevante for den enkelte sakstype. I artiklene vil du finne gratis veiledning om din sak. Husk: ofte dekker forsikringen advokatutgifter til din sak. Les mer her. Trenger du advokat ønsker vi gjerne å gi deg en vederlagsfri førstevurdering for å se om du har an sak å gå videre med. Benytt vårt kontaktskjema nedenfor.Finner du ikke det du leter etter? Send oss en epost. Vi samarbeider med andre selskaper og kan til enhver tid tilby kompetanse fra over 20 advokater.

Kontaktpersoner hovedområder:

Våre medarbeidere og samarbeidende advokater har kompetanse på et vidt spekter av områder. Du kan ta kontakt med oss på post@advokatveiledning.no eller tlf 24 02 20 20.


Ønsker du direkte kontakt med en av våre advokater har vi satt opp hovedkontaktsperson for de forskjellige områdene nedenfor. Alle våre medarbeidere har tatt master i rettsvitenskap.


Fast eiendom, nabokonflikter, tresaker, arv: Thor Gunnar Austin- austin@advokatveiledning.no

Advokat Austin har lang erfaring som advokat. Han har jobbet i Gjensidige i mange år og har særlig god kunnskap om forsikringsrett, erstatningsrett, arv, avhendigsrett, naborett med mer.

Kjøpsrett, pengekrav, avtalerett/kontraktsrett: Kjetil Lyngmyr - lyngmyr@advokatveiledning.no

Lyngmyr har variert bakgrunn, og jobber i dag også variert. Han har flere års erfaring med avtale - og kontraktsrett. I det daglige jobber Lyngmyr mye med kjøpsrett/kontraktsrett og generelt mye innen forbrukerjuss og kjøpslovgivningen.

Arbeidsrett, håndverkertjenester: Andreas Ringstad - ringstad@advokatveiledning.no

Ringstad jobber for det meste med saker innenfor pengekrav, arbeidsrett, kjøpsrett og håndverkertjenster. Han bistår imidlertid i en rekke andre sakstyper.

Barnerett, strafferett: Helle Brabrand - brabrand@advokatveiledning.no

Helle Brabrand har særlig kompetanse innen barnerett og avtale/kontraktsrett. Hun jobber også med straffesaker.

Personskade, erstatningsrett, forsikringsrett: Thor Gunnar Austin - austin@advokatveiledning.no

Advokat Austin har flere års erfaring fra Gjensidige Forsikring. Han har arbeidet mye med erstatningsrett og kjenner godt til selskapsiden.