Leter du etter advokat i Oslo, gjerne med en gratis førstevurdering for å se om du kan ha en sak å gå videre med?

Advokatveiledning.no er en informasjons- og hjelpeside med råd og veiledning fra Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS.

Ønsker du en advokat i Oslo med særlig kompetanse gir vi deg imidlertid også en mulighet til å velge en advokat som kan det fagområdet du ønsker advokat til.

Et vidt spekter av advokattjenester

Vi dekker et vidt spekter av sakstyper og vi tilbyr særlig veiledning om kompetanse innen arbeidsrett, kjøpsrett, boligrett, fast eiendom, entreprise, avtale – og kontraktsrett, samt erstatningsrett. Som advokat i Oslo er det viktig å holde seg oppdatert å følge med og være spesialisert. Det har vi tatt konsekvensen av, noe som kommer klienten til gode.

Lokaler i Oslo

Som advokat i Oslo er man vant til høyt tempo og en hverdag der kunden står i fokus. Advokatveiledning.no tilbyr bistand på landsbasis, men også særlig for Oslomarkedet. Vi kan derfor tilby egne lokaler og møtelokaler for deg som søker advokat i Oslo.

Vanskelig å finne rett advokat?

Som forbruker og potensiell kunde er det ikke nødvendigvis enkelt å finne riktig advokat i Oslo. Besøker du advokatveiledning.no vil du se hva vi er gode på. Trenger du advokat i Oslo for å, eksempelvis:

  • Heve bilkjøp
  • Kreve prisavslag etter boligkjøp
  • Få hjelp til forhandling i forbindelse med arbeidssak?

Da kan du ta kontakt med oss for en gratis førstevurdering av din sak. Mange tenker at det nok vil være dyrt med advokat i Oslo. Det kan nok også være en antagelse med rette, fordi en del advokatfirmaer i Oslo har skrudd opp prisene. Gjennom advokatveiledning.no får du imidlertid mulighet til å finne advokat i Oslo uten at det skal koste deg noe ekstra, og du får uansett anledning til å ta en nærmere vurdering før du takker ja til å etablere oppdrag.

Vi hjelper deg med rettshjelpsordningen

Både advokat generelt, og advokat i Oslo, er så dyrt tenker mange. Det trenger ikke være slik. Du får nemlig dekket mye av dine utgifter dersom saken din kan behandles etter reglene for rettshjelpsordningen inn under din forsikring. Dette sjekker vi for deg – helt gratis.

Videre er det mange saksområder hvor du kan gratis advokat i Oslo fordi du har fri rettshjelp. Ordningen gjelder imidlertid på landsbasis, men du kan likevel velge advokat i Oslo dersom du ønsker dette.

Særlig kompetanse innenfor våre utvalgte områder!

Trenger du advokat i Oslo? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr som sagt en gratis førstevurdering for å se om du har en sak å gå videre med. Vi legger opp til en uformell og hyggelig tone. Benytt vårt kontaktskjema nedenfor. Send oss en beskrivelse av din sak. Vi ser frem til å høre fra deg som trenger advokat i Oslo, eller på landsbasis.

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.