SEND HENVENDELSE - UFORPLIKTENDE

Sjekk om vi gjennom en førstevurdering kan gi deg innspill til om du potensielt kan ha en sak å gå videre med. Trenger du spesialisert bistand har du også kommet riktig. Kompetanse er ofte viktigere enn geografisk nærhet. Vi hjelper forbrukere på landsbasis.

Slik gjør du det:

1. Gå ned til vårt kontaktskjema og skriv litt om hva saken gjelder.
2. Husk å legge ved epostadresse og eventuelt telefonnummer (valgfritt).
3. Trykk på «Send inn».
4. En av våre advokater leser beskrivelsen din og tar kontakt for å gi deg en uforpliktende førstevurdering. Det påløper ikke noen kostnader i anledning en enkel førstevurdering. Ved eventuelt ønske om bistand i saken inngås det en skriftlig oppdragsavtale som sendes per e-post.

Har du allerede en sak? Ja, da kan vi gjerne hjelpe deg. Benytt kontaktskjemaet nedenfor og samme fremgangsmåte som beskrevet i punkt 1-4. Svar innen 1-24 timer. Vi får mange henvendelser. Av kapasitetshensyn besvarer vi kun henvendelser hvor objektet det er tale om kostet mer enn kr 50 000, eller der tvistesummen er over kr 50 000.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan bistå i tvister hvor det allerede er etablert oppdrag hos annet advokatfirma. I slike tilfeller må det eventuelt skje et advokatbytte etter nærmere avtale med ny oppdragsavtale hos oss. Det er heller ikke mulig å fullt ut vurdere en pågående tvist gratis. Merk at det kun er henvendelser som ansees relevante som blir besvart. Vi tar også forbehold om at det er kapasitet til å besvare henvendelsen.

Tjenesten tilbys av Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS.

Vi du ta en kort forhåndstest for å se om din sak egner seg for advokatbistand?

Kjøpsrett: bil, båt, bobil, campingvogn eller annen kostbar gjenstand

Eiendomsrett, har du en boligsak?

 

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om vilkår og forbehold

Våre vilkår og forbehold ansees som godkjent og akseptert ved besøk på vår nettside, eller ved henvendelse til oss via nettsiden.