Solid juridisk kompetanse

Nettsiden drives av Austin Lyngmyr (org. nr 812 889 192) som er et Oslo-basert advokatfirma med særlig fokus på forbrukerjuss. Austin Lyngmyr er et veletablert advokatfirma med sunn økonomi. Alle våre advokater er medlem i Advokatforeningen og tar ikke betalt før det foreligger oppdragsavtale med klient.

Hos oss vil du alltid få tildelt en advokat med solid kompetanse. Det er fritt advokatvalg og du kan benytte oss uansett hvor du bor. Dette koster deg ikke noe ekstra. Husk at ingen kan pålegge deg hvilken advokat du skal benytte. Heller ikke forsikringsselskapene kan legge føringer på ditt valg av advokat.

Vi gir kostnadsfri førstevurdering

Har du kanskje en sak du vil gå videre med? Send oss gjerne en henvendelse for en vederlagsfri førstevurdering. Du kan benytte vårt kontaktskjema lenger ned på denne siden eller sende oss en henvendelse her. Vi sjekker om du kan ha krav på å få dekket advokatutgifter gjennom gjennom dine forsikringer eller andre ordninger.

Vurderer du advokatbistand tilbyr vi bistand på landsbasis. Vi har valgt å spesialisere oss innenfor noen utvalgte områder. Disse kan du lese mer om her.

Kontakt oss for en vurdering av din sak

Trenger du advokat, eller ønsker nærmere veiledning for å vurdere om du har en sak å gå videre med? Benytt gjerne vårt kontaktskjema. Den første henvendelsen er alltid gratis.

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.