Man kan opptre på egenhånd i retten og sivilprosessen, men ofte vil det være både tryggere og mer hensiktsmessig med advokatbistand. Dette gjelder dersom du skal ta ut en stevning til tingretten eller har fått pålegg om tilsvar.

Advokatveiledning.no er et resultat av mange advokater som samarbeider, og vi har saker over hele landet. Vi jobber primært med private klienter, men har også næringsklienter. Vi hører gjerne fra deg dersom du trenger advokat i forbindelse med tingrettsbehandling.

I hvilke saker kan vi bistå?

Ettersom vi er over 20 advokater i samarbeid, er det stor sannsynlighet for at vi har flere advokater som kan hjelpe deg i din sak. Dersom du sender oss en melding om hva din sak gjelder, tar vi en sjekk på hvem som kan bistå deg, og en av oss vil ta kontakt innen kort tid. Denne innledende vurderingen er naturligvis helt gratis for deg. Det kan også resten av prosessen være, i stor grad. Mange er ikke klar over at det finnes flere ordninger som gjør at du har krav på tilnærmet gratis advokat. Vi sjekker dette for deg. Det vil også være slik at motparten kan dømmes til å betale dine saksomkostninger.

Kontakt oss for en vurdering

Dersom du har behov for advokat i tingretten er det bare å ta kontakt. Du kan sende en melding via vårt kontaktskjema, så vil du bli kontaktet av en advokat med solid kompetanse på området. Det er bare hyggelig å bli kontaktet. Foretrekker du telefon, kan du legge inn ditt telefonnummer, gjerne med litt informasjon om hva saken gjelder. Du blir da kontaktet av en advokat som kan fagområdet.

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.