Trenger du bistand fra advokat som er spesialisert på arbeidsrett og arbeidsmiljøloven?

Advokatbistand tilknyttet arbeidsmiljøloven

Vi tilbyr advokatbistand til ulike problemstillinger som knytter seg til arbeidsmiljølovens bestemmelser. Arbeidsmiljøloven regulerer en rekke rettigheter og plikter for henholdsvis arbeidsgiver og arbeidstaker. Advokatbistand kan være nødvendig for at du skal få gjennomslag for dine rettigheter etter arbeidsmiljøloven.

Arbeidsmiljøloven – bistand på en rekke områder

Arbeidsmiljøloven kan føre til en rekke ulike tvister. Vi tilbyr bistand på alle problemstillinger som knytter seg til arbeidsmiljøloven. Vi bistår både arbeidsgiversiden og arbeidstakersiden. Vi forsøker alltid først å løse sakene utenom rettsapparatet og har en løpende dialog med våre klienter.

Advokatveiledning tilbyr spesialiserte arbeidsrettsadvokater

Dersom du tar kontakt ved å klikke her eller bruker kontaktskjemaet under, får du svar fra en advokat som primært jobber med arbeidsrett. Du vil få en vurdering av din sak – denne er alltid kostnadsfri og uforpliktende. Deretter tar du avgjørelsen på om du ønsker bistand eller ikke. Ta kontakt i dag – og få svar innen kort tid.

Vi besvarer ikke enkeltspørsmål om arbeidsrett og kan heller ikke bistå uten at oppdrag blir inngått. Vår vurdering går på om du har en sak å gå videre med eller ikke. Ta derfor kontakt om du vurderer advokatbistand. Er dette uaktuelt, må vi be om at andre instanser kontaktes.

Advokatveiledning AS har som filosofi å tilby spesialisert advokatbistand, samtidig som vi vil gjøre det enkelt å få vurdert om man har en sak å gå videre med eller ikke. Vi mener det er viktig å få en tidlig førstevurdering av saken, slik at man ikke pådras kostnader som åpenbart er helt unødvendige.

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.