Oppsagt på jobben – hva nå?

Det er mange arbeidstakere som opplever å stå uten jobb, mer eller mindre over natta. Arbeidsgiver kan ha sine saklig grunner for å si opp ansatte, men terskelen er relativt høy, og vernet for arbeidstakere i Norge er bra.

I henhold til arbeidsmiljølovens bestemmelser er det en rekke formelle momenter arbeidsgiver må forholde seg til i en prosess med nedbemanning, oppsigelse og avskjed.

Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS driver advokatveiledning.no for å gi tilbud til privatpersoner der ute som trenger advokatveiledning innenfor bestemte områder.

Advokatveiledning ved oppsigelse –  egen nettside!

Innenfor arbeidsretten har vi tatt dette et steg videre og laget en nettside vi har valgt å kalle advokatveiledningvedoppsigelse.no. Hensikten med å lage en slik nettside er å gi deg som arbeidstaker en rekke gratis råd, tips og veiledning i det tilfelle du står overfor en sak med oppsigelse eller avskjed. En rekke artikler er derfor rettet mot deg som har dette behovet.

Fri tilgang til artikler og veiledning ved avskjed og oppsigelse

Det koster ingenting å lese våre artikler, da det er fri tilgang. Videre koster det heller ikke noe å ta kontakt med oss for en gratis førstevurdering. Dette gjelder dersom du har en konkret sak hvor du tror du kan stå overfor en usaklig avskjed eller oppsigelse. Dersom du selv ønsker tilbyr vi spesialisert advokatkompetanse for bistand i din arbeidssak. Du får således et tilbud om gratis veiledning og et tilbud om bistand fra spesialisert på arbeidsrett.

Det er krevende å kjempe alene

Arbeidsssaker er ofte krevende, og de er mer krevende om du må kjempe alene. Vi har derfor laget dette tilbudet som gjør at du helt uforpliktende både kan lese om tips og råd i disse sakene og ikke minst nyte godt av den kompetansen vi har bygd opp på arbeidsrett. Ved å engasjere en av våre advokater vil du få en bistand som gjør at du står best mulig rustet til å komme deg ut av saken på best mulig vis. Ofte ender disse sakene med sluttpakke, utenrettslige forhandlinger, rettslige forhandlinger eller dom. Vi gjør det som må til i samråd med deg som klient.

Besøk gjerne vår nettside advokatveiledningvedoppsigelse.no!

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.