Kjøpt bil med heftelse

Dersom du har kjøpt bil med heftelse bør du sjekke hva dette innebærer. Hvis du akkurat har kjøpt en bil, og det fremkommer et salgspant (lån fra bilforhandler) ved søk på registreringsnummer på finn.no, trenger det ikke nødvendigvis å være grunn til panikk.

Mange biler i dag selges med en heftelse som gjøres opp ved videresalg. Det kan være dette som har skjedd, men det er ikke et onlinesystem og det er derfor det fremkommer heftelse. Vær imidlertid på vakt, det kan være grunn til å undersøke saken nærmere.

Skaff deg klarhet i saken og bistand fra advokat

Har du kjøpt bil med heftelse og den ikke forsvinner er noe galt. Dette gjelder uansett type heftelse. Du bør da reklamere til selger umiddelbart, og få klarhet i hvorfor heftelsen ikke er gjort opp. Selger bør kunne gi en god forklaring raskt, hvis ikke må du gå videre med saken. Blir du møtt med passivitet eller en «kald skulder» bør du vurdere å kontakte advokat.

Hvis duhar kjøpt bil med heftelse, er det fare for at bilen kan bli inndrevet av den som har pant i bilen. Det er derfor viktig å ta tak i saken med én gang og klarlegge faktum.

Våre advokater kan hjelpe

Advokatveiledning.no sine advokater har hjulpet mange som har kjøpt bil med heftelse. Ofte vil en slik sak kunne løse seg etter at advokat er engasjert. Er det heftelse i den bilen du har kjøpt vil du kunne ha krav på dekning av utgifter til advokat via din bilforsikring. Send oss gjerne en beskrivelse av din sak via kontaktskjemaet nedenfor.

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.