Boligtvister kommer ofte i kjølvannet av kjøp og salg av brukt bolig, eller etter oppføring av ny bolig. Tvist vil si at det foreligger uenighet mellom partene, altså at man står overfor en konflikt. Det kan være vel anvendte penger å bruke advokat ved en boligtvist.

Mange som reklamerer på boligkjøp opplever å kjempe mot et eierskifteforsikringsselskap

Ofte får man avslag fra eierskifte, selv om man selv mener saken er god og kanskje til og med åpenbar. Eierskifteforsikringsselskapet har en profittinnstilling og de taper naturligvis penger på enhver utbetaling de må foreta. Det er derfor naturlig at det forekommer en streng vurdering før utbetaling finner sted.

Bruk en advokat som kan boligtvist, det er viktigere enn at advokaten holder til i nærområdet

Mange av de som reklamerer til eieskifteselskapet gir seg. De tror ikke de har en sak, og de orker ikke å gå videre. Det kan oppleves som ubehagelig og tidkrevende. Mange er dessverre ikke klar over at man i en boligtvist har krav på advokatbistand dekket av forsikringen. I tillegg tenker mange at den lokale advokaten ikke kan boligrett, og det er så mye styr å bruke advokat fra andre steder. Noe av det viktigste i denne typer saker er å bruke en advokat som kan faget sitt og som kan boligtvister.

Våre advokater har erfaring med boligsaker

Du er derfor velkommen til å ta kontakt med oss om du trenger en boligadvokat. Du har veldig lite å tape på å ta kontakt med en boligadvokat. Du står kanskje med en regning på flere hundretusen, og da er noen få tusenlapper i egenandel til advokatbistand risikoen verdt.

Velger du å bruke advokat ved boligtvist vil du oppleve at det vil være mulig å få en skikkelig gjennomgang og vurdering av din sak. Videre vil advokaten legge opp løpet for å ivareta dine interesser i størst mulig grad. En sak som enkelt avvises av eierskifteselskapet kan ved bruk av advokat ta en helt annen retning og medføre et meget godt resultat. Advokatene i Advokatveiledning har en rekke ganger opplevd at boligkjøperen har gått fra kr 0 til prisavslag i størrelsesorden kr 50.000 – 2.000.000.

Hvordan engasjere advokat ved boligtvist?

Send oss gjerne en melding hvor du gir en kort og konsis beskrivelse av din sak. Vi ser raskt se om du potensielt kan ha en sak eller ikke. Mellom disse ytterpunktene kreves det naturligvis en nærmere vurdering, men vi sørger for at du har en viss peiling før du engasjerer advokat ved boligtvist. Husk at du kan engasjere en ekstern advokat selv om du har boligkjøperforsikring.

Forsikringen din har rettshjelpsdekning

Dersom du har innboforsikring eller husforsikring, vil du får dekning av advokat ved boligtvist. Dette kalles rettshjelpsdekning. Du betaler ca 4000kr i grunnegenandel. Deretter dekker forsikringen 80% av det overskytende inntil kr 100 000. Vi hjelper deg å få igang forsikring.

Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema – så skal vi sørge for at du får optimal bistand i din boligsak!

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.