Skal du selge bolig og ønsker å gjøre dette uten bistand fra eiendomsmegler? Våre advokater har autorisasjon for salg av bolig, og kan hjelpe deg med boligsalget. Sannsynligvis kan vi hjelpe deg med å få en konkurransedyktig pris.

Du står fritt til å selge egen bolig

Etter 1. januar 2010 ble det åpnet opp for at privatpersoner selv kan selge egen bolig. Tidligere har slike salg vært forbeholdt eiendomsmeglere. Det at privatpersoner selv kan selge bolig har naturligvis en kostnadsmessig betydning. Selv om du velger å selge bolig på egenhånd er det mange som ønsker bistand i forbindelse med utarbeidelse av kjøpekontrakt og det økonomiske oppgjøret.

Det vil i mange tilfeller være lurt å rådføre seg med en advokat dersom du ønsker å selge bolig. Det kan oppstå situasjoner før, under og i ettertid av salgets gjennomføring som gjør det gunstig at en advokat hjelper deg med salget.

Våre advokater har autorisasjon for boligsalg

Vi har autorisasjon for boligsalg og kan derfor hjelpe deg under hele salgsprosessen. Dette inkluderer blant annet utarbeidelse av kjøpekontrakten, innhente takst og boligsalgsrapport, verdivurdering og tinglysning. Vi bistår deg gjerne også i selve oppgjøret mellom deg som selger og kjøper.

For oss er det viktig at du som selger blir ivaretatt på en god og sikker måte. Du skal føle deg trygg på at dine verdier sikres og at alt går riktig for seg ved salgets gjennomføring. Vi kan bistå deg enten du ønsker å selge bolig, leilighet, tomt eller fritidseiendom.

Ta gjerne kontakt med oss for en samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å selge bolig.

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.