Advokatveiledning har advokater med særlig kompetanse på kjøpsrett. Tvister innenfor kjøpsloven og forbrukerkjøpsloven er et av våre spesialområder.

Vi er et av et av landets ledende advokatfirma på spesialisert advokatbistand innenfor saker på bil, båt, bobiler og campingvogner.

Tror du at du har en sak som gjelder bil, båt, bobil eller campingvogn, kan du gjerne ta kontakt med oss for advokathjelp.

Det lønner seg ikke alltid med advokatbistand

Når det gjelder saker på telefoner, datamaskiner, klær og andre gjenstander av mindre verdi er det ikke lønnsomt å bruke advokat.

Vi er eksperter på forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven

Vi fører ofte saker i Forbrukerrådet, Forbrukertvistutvalget, forliksrådene og i retten. Ofte løser en sak seg lenge før det er behov for rettslige skritt. Forbrukerkjøpsloven gir deg som forbruker en rekke rettigheter. Vi sørger som advokat for at du i medhold av forbrukerkjøpslovens bestemmelser får best mulig oppfølgning i din sak. Vi jobber med saker innenfor både forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven.

Ved potensielle hevings-, prisavslags- eller erstatningssaker er det kjøpsloven eller forbrukerkjøpsloven som gjelder. Les mer her.

Advokat er rimeligere enn mange tror

Forbrukerkjøpsloven har gjort det mulig for forbrukerne å få lettere tilgang på sentrale rettigheter i reklamasjonssaker. Selger vil fort handle i strid med forbrukerkjøpsloven dersom selger ikke er på hugget, for eksempel med å tilby avhjelp uten opphold. Ønsker du optimal bistand i din sak bør du la en av våre advokater hjelp deg. Det er ikke så dyrt som mange tror.

Du har ofte krav på dekning av advokat

I saker etter forbrukerkjøpsloven vil du som oftest ha krav på dekning av advokat. Dette gjelder dersom du har forsikret bilen, båten, bobilen eller campingvognen. Under enhver forsikring ligger det rettshjelpsdekning, selv om du bare har ansvarsforsikring. Du betaler kr 4000 i egenandel. Deretter dekker forsikringen 80% av advokatbistanden. Dette er et meget gunstig tilbud til deg som forbruker og det nærmeste du kommer fri rettshjelp i denne type saker. Det kan være dyrt å la være.

Har du en sak? Vi bistår deg

Har du en sak? Ta kontakt med advokat i dag. Den første henvendelsen koster deg ikke noe. La en spesialisert advokat styre saken for deg, så er du sikker på at det som gjøres kan blir gjort.

Vi du ta en kort forhåndstest for å se om din sak egner seg for advokatbistand?

 

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.