Vi tilbyr gratis førstevurdering av din sak, og kan sjekke om dine advokatutgifter dekkes av fri rettshjelp eller forsikring. Vi har streng taushetsplikt.

Spisskompetanse på utvalgte rettsområder

Vi dekker særlig saker innenfor områdene:

Benytt juridisk bistand i din sak

Har du kjøpt «katta i sekken» og lurer på om du kan heve kjøpet? Eller har du fått oppsigelse fra arbeidsgiver, men føler oppsigelsen er urimelig og usaklig? Dette er typiske situasjoner hvor vi tilbyr en gratis førstevurdering for å se om du har en sak å gå videre med. I de fleste saker har du dekning for dine advokatutgifter via fri rettshjelp eller gjennom en av forsikringene dine.

Advokatveiledning og advokathjelp trenger derfor ikke å være så dyrt som mange tror. Hvorfor skal du slite med en sak helt alene dersom du kan ha krav på rimelig advokatbistand? Det er som oftest slik at fagfolk gjør en bedre jobb enn den som er ufaglært.

Overfor har vi satt opp en del type saker vi jobber spesielt mye med, men vi dekker de fleste områder. Gjennom samarbeid med flere advokater tilbyr advokatveiledning.no advokater til enhver sakstype.

Kontakt oss i dag

Trenger du advokat? Ikke nøl med å ta kontakt.  Du kan sende oss en henvendelse via Facebook, eller send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Send oss en beskrivelse av din sak

Send oss gjerne en beskrivelse av din sak. Vi sjekker om du kan ha en sak å gå videre med. Første henvendelse er gratis.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.